MENÜPONTOK
Cégismertető
Akciók
Újdonságok
Elérhetőség
Termékek
  Hagyományos tűzjelző rendszerek
  Hagyományos központok
  Hagyományos érzékelők
  Címezhető tűzjelző rendszerek
  Intelligens tűzjelző rendszerek
  Oltásvezárlő rendszerek
  Szikraoltó rendszerek
  Különleges érzékelők
  Hang és fényjelzők
Minőségpolitika
Letöltések
Ajánlat kérés, rendelés

ELÉRHETŐSÉG
H-1158 Budapest,
Bezsilla Nándor u. 58.
Tel: +36 1 216-2612

HIBABEJELENTÉS: +36 20 365 35 31

Nyitvatartás:
Hétfõtõl- Csütörtökig 8.00-15.00-ig
Pénteken 8.00-12.00-ig
Tovább >>>  

 

PRECEPT 8

általanos leirás:
A PRECEPT hagyományos tűzjelző központok 4,8,16 és 32 zónás változatban készülnek

alkalmazási terület:
A PRECEPT típusú tűzjelző központok felhasználhatók a legkülönbözőbb ipari objektumok, erőművek, számítóközpontok, raktárak, áruházak, üzletközpontok, irodaházak, kórházak, szállodák, múzeumok, mezőgazdasági üzemek, távközlési létesítmények, petrokémiai üzemek stb. védelmére.

Műszaki leírás:
A PRECEPT mikroprocesszoros vezérlésű tűzjelző központ hagyományos érzékelők jeleit feldolgozó kétfokozatú jelző berendezés, mely a tűz észlelésén és a riasztáson kívül vezérlő kimenetekkel is rendelkezik. (pl. klíma, szellőzés, energia lekapcsolás stb.) A zónánként csatlakoztatható érzékelők száma 20 db, (Apolló, Hochiki, Nittan, Honeywell, System Sensor, KAC stb.)

kiegeszítő egységek:
A PRECEPT tűzjelző központok minden változatának az 1-4 zónája beépített úgynevezett O/P (openkollektros) kimenettel rendelkezik. A 8,16,32 zónás változatoknál az 5-32 zónák csak dugaszolható O/P kiegészítő áramkörök alkalmazása esetén rendelkeznek O/P(openkollektoros) kimenettel. A PRECEPT típusú jelzőközpontok kiegészíthettők úgynevezett REPEATER ismétlő központokkal is. A jelzőközpont és az ismétlő központ közötti kapcsolat RS 485 adatátvitellel történik. Az ismétlő központ alkalmazása esetén a főközpontot megfelelő (dugaszolható) áramkörrel kell kiegészíteni. A kiegészítésekkel kapcsolatosan vegye föl a kapcsolatot munkatársainkkal.
KERESÉS

ok
AJANLOTT TERMÉKEK
INTELLIGENS RENDSZEREK
(RÉSZLETESEN)
TSZVSZ TAG